redan trött på skolan..

Idag hade vi tre lektioner, eller vi hade två, på den tredje fanns det inget att göra... så jag och miko åkte till mölnvik och solade :) Det är skönt att det finns solarium i det här gråa landet. Det värsta jag vet är när huden är så vit att man ser igenom den.. uscha nej tacka fan för sommaren!!

Nu tittar jag på two and a half men, de e fan grymt bra ! :)


måndag igen..

gud vad tiden går fort! Idag är det exakt tre veckor till thailand ! :)

helgen har gått skitfort, i fredags skulle jag coh Lina åkt till Emilia och Cattis 18 års fest, men det var så långt och båda jobbade i lördags.. Så de blev en chill kväll hos mange. I lördags jobbade jag, igår pluggade jag lite sen åkte jag till nacka och träffa Miko. Kom hem mådde skitdåligt, låg och mådde illa och spydde. Sov ett par timmar, vakna, mådde bra, Fredrik hade köpt blåbärssoppa till mig (: hihi gullig han e..

Idag mår jag bra, håller på att tvätta lite... Snart ska jag åka till nacka och käka lunch med Miko. :)


fredag imorn igen :)

det kändes som måndag idag, men ha! de va de inte! redan fredag imorn.. ledig är man också, sköönt! ska träffa tjejerna då, hinna med en tripp till solarieöarna och såsmåningom ta mig till the party :D

nej jag måste hämta mina vantar hos max fingrarna fryser sönder, hungrig e jag osså..

<3

5 Januari

Igår satt jag och lina hemma hos henne och försökte plugga, men det gick inte alls.. Istället bokade vi resan till Malaga!  hihi..
Den 5 Maj drar vi iväg ! de ska bli skit kul!! Nu är det bara 26 dagar kvar till thailand också :) längtar nåt fruktansvärt, det blir inte bättre av att det är närmare 20 minus ute heller..

Idag har jag jobbat, så nu är jag trött igen. imorn ska jag träffa min moster och mina kusiner. jag ska försöka hinna till forum också tjejer, jag tror att jag vet vad det är som väntar! ;) kanske ännu en uppbokning?

Imorn fyller Cattis och Emilia 18! stort grattis till er, vi ses ju på fredag!



Puerto banus, Malaga



Jag i Thailand förra året


Tjollahopp

Kan inte sluta tänka på underbara thailand! Jag vill åka nu nu nu !!! Jag har tagit ner resväskan från vinden, det är bara 29 dagar kvar! ;)

måste börja tänka på vad jag ska ta med mig :D

Idag har jag jobbat, den första helgen av fyra den här månaden, jag kommer va helt död, men det är det värt när jag vet att en vit strand väntar runt hörnet..

Jag och Jennie har kollat "färjan-håkans"/ "Thailand-Håkans" blogg idag och hans bar i thailand ligger på gångavstånd från vårt hotell.. haha nice..

Ikväll har jag träffat miko, som råkade vara på djurö av en slump, eller ? ;P vi kollade film och åt choklad och drack kola som vi alltid gör i skolan, saknar verkligen mina flickor nu, jag är sämst på att höra va mig, men det har vart mycket jobb och familj nu under lovet.

På torsdag drar i alla fall skolan igång igen och de ska bli kul att träffa alla flickorna.. Vi har ju en resa att planera ..

BIG LOVE

maddie


RSS 2.0