:(

just nu är jag bara trött på allt, allt e så vardagligt och de händer aldrig nåt..

Anna Anka

Jag måste tillägga en sak, vi har haft diskutioner om Missis Anka i helgen och jag måste säga att jag på nåt sätt är fascinerad över henne och jag tycker hon är skitball !


Home again

Nu är jag hemma igen från ännu helg "on the road".. I helgen vart det en hel del vin och breezer i badtunnan ! SKITMYSIGT! Jag och min älskling var uppe i dalarna tillsammans med hans syster och hennes pojkvän samt två gemensamma vänner. Jag har skrattat så mycket att jag har kramp i magen! Vi har haft det så bra och bara tagit det lugnt hela helgen om man nu förknippar lugnt med tio platter bira nåra vinare och en platta breezer... Vi har ätit god mat och JAG HAR FAKTISKT ÄTIT HÄST ! för första gången i mitt liv.. Jag hade så dåligt samvete när jag åt att jag inte kunde äta upp.. Men det var syndigt gott.. :O

Jag och älsklingen satt kvar i badtunnan i lördags och tittade på stjärnorna och kysstes, vi satt där länge och bara mös och jag måste säga att det var en av de mest romantiska sakerna som vi gjort under vårt tre åriga föhållande.

Fan va jag älskar dig Fredrik. du är guld värd

Då va man duglig..


Saknar min pärla



Har vart sjuk ett par dar och nu äker jag till Dalarna i helgen och jag kommer sakna min älskade pärla..
Har alltid roligt med dig gumman !
ses på måndag XO

Höstens hetaste stövlar!


Knee- High stövel från skopunten 599 kr,  Stövel från din sko 899 kr,  stlvel från Vagabond 1400 kr

Höstens måsten!

H&M,

Pälsväst, slitna svarta jeans och lila väska.





Gina Tricot,




 





BikBok,

Skinnleggings, Slitna jeans med skinninslag, randig stickad tröja !



Bubbleroom,

stickad lång cardigan, "plastic jeans" och supersöta scarfes med små bollar !












Tisdag

Idag vakade jag med ont i halsen, just typiskt.. Fredrik (min pojkvän) har beställt en Iphone för han är så smart och slänger sin telefon i väggen när han blir arg.. Visserligen gör det inget att han köper en ny telefon men den där bilen han kört sönder här ute på parkeringen då?  Han verkar vara inne i nåt slags otursstim.. eller nåt.. aja nu ska han iaf byta nr och abonnemang så nu kan han glömma ttt jag ringer honom..

Stanna hemma idag, vi hade idrottsdag.. ;)


Helg blir vardag

Ledsen har inte orkat skriva under helgen då jag har jobbat. Nu är det måndag och det suger fan hårt..
va inte på en enda lektion förra veckan så nu ligger man väl efter som fan. aja det var nåt freak som ringde mig igår när jag jobbade..

Jag: Hallå ?
"han" : Vad gör du?
Jag: Jobbar, vem är det?
"han" : jag skulle vilja ligga med dig.
Klick.

Sjuk jävel asså, jag skulle ha hört om det var nån  jag kände och det äckliga är att han faktiskt var gubbe. Har inte en aning om vem det kan vara, vem jag ringde min polare som kan få reda på allt om människor så det ska nog ordna till sig..

Men allvarligt det är väl inte bara jag som blivit utsatt för det här?

marley och jag

Nu är det dags att sova men först vill jag berätta om en jättemysig film jag hyrde med Ronja och Lejdan. Marley och jag hette den och den handla om ett par som båda har karriär inom reporter branchen, Jenny osm spelas av jennifer aniston, pratar om att skaffa barn och john, hennes man köper henne en hund istället. Han döper hunden till marley. Livet förendras då hunden är väldigt kärleksfull men tuggar på allt och pajjar det mesta i hans väg. Hunden åldras och både Jenny och John börjar känna att det är dags för barn, de får tre barn och bestämmer isg att flytta till landet. Marley åldras samtidigt som deras karriärer och barn växer. De blir en lycklig familj men Marley har nu blivit gammal och inte alls lika sprallig och envis som förr och de alla inser att det är nära slutet. När det väl sker sitter man bara och storbölar och alla goda stunder tillsammans resumeras.

Jag rekomenderar er att se denna film.
godnatt XO


mat

Som alla mina vänner vet så älskar jag mat..
idag blir det oxfile! :D
en av mina favoriter! :P


When love takes over

Va fan är det här för snubbe asså, helt sjukt duktig, man bir så jävla taggad av hans musik och jag hoppas på fler bra sammarbeten! Kanske svenska Agnes har en chans.. vem vet?

sexy bitch


gomorron !

hoppas allt är bra med er! själv har jag precis vaknat med en taggtråd i halsen, känns det som iaf.. nejmen jag har blivt förkyld, det passar ju jättebra eftersom dagens lektion endast är idrott. perfect..

Juste, jag fick jobbet jag ville ha på ica, så att man känar några tusen lappar vid sidan om skolan,
Nej dags att dra till skolan!

XO

hemma !

Fan va skönt att vara hemma, natten har vart hemsk, iskallt och blött. vi gick mer än en mil igår och terrängen var hemsk. vi hade dock en liten mysstund vid brasan där vi satt och berättade massa historier och vi hade tävlingar där man skulle krama ett träd med hela kroppen, man var alltså tvungen att hålla upp hela sin vikt också. Det var faktiskt jävligt kul. Jag och Jessica byggde ett eget vindskydd, alla andra hade vanliga tält, men vi gillade utmaningen och allt gick bra tills det blev 5 grader.. och Jessica skulle tända ett ljus och en gnista träffar luftmadrassen skapar ett pyttehål och luften pyser ut. Fan va jag garva.. det slutade med att vi kröp in i förtältet på ett tält och sov enbart i sovsäckar utan liggunderlag. det blev nog två timmar sömn ungefär.. måste sova
xo

10.52

Ikväll ska jag sova hos Jessica för imorn ska vi ut och vandra med skolan, sen ska vi bygga vindskydd så att vi kan sova också.. men de finns ett par problem, jag kan inte sova utan min säng, jag kan inte sova om de inte  är knäpptyst  och jag kan inte sova om jag vet att det kryper runt djur där jag sover.. usch

men förutom sovandet så kommer de nog bli jävligt kul, dock måste vi göra våra behov i skogen.. :/

jaja så nu håller jag på och ska packa, sen drar jag till Jessica så ska vi handla mat och skit, och tidigt imorn drar vi iväg..

kalle


20.00

Jag och min bästa vän Jannica sitter och myser i soffan !

Idag har jag och Jannica lekt med hennes systers barn, Alexia, Thalia och Alinie.. sötaste ungarna i världen..
Vi lekte charader och grisen och grodan var populärast, haha !



RSS 2.0