Sista dagen på året..

Det känns nästan tråkigt att 2009 är slut. I år har jag funnit många nya vänner, jag har hittat mig själv och jag har insett att sluta röka är inget för mig. Det har hänt mycke under det här året och jag vill tacka er som har funnits där. Tack Jessica, du vet vilket

annandag jul

Idag har jag Jennie och Fredrik vart i sickla och shoppat på mellandagsrean :) köpte min älskade tunika från hm för bara hundra kronor ! Mikaela vet vilken jag menar.. ;)

Jag fick ett presentkort av Fredrik på Gina, så där har jag också handlat.. det hände ett litet missöde dock, jag testade ett par jeans, skulle knäppa knappen och POFF! den skuttade iväg ut ur provhytten.. måste vara på grund utav all julmat jag tryckt i mig de senaste dagarna.. oops!

Köpte lite småkrimskrams också, ett blått nagellack som jag tycker är superfint! men varken Jennie eller Fredrik verkade imponerade av de.. kan ju bero på att de fick se mig måla naglarna, jag ungefär lika fingerfärdig som en treåring.. Tur att det finns aceton!

Nu ligger jag i sängen och är jättetrött, vi kom hem från middag hos Fredriks mormor och morfar för en stund sen.

tyvärr missade jag tjejkvällen med mina älskade vänner men ibland går "släkten" före, sry chicks.

love maddie


God jul

Nu är de jul, och snart e de mat sen e de Kalle, eller man kankse ska Anna ankas jul istället bara för att chocka. ;P nej men sen får man ju öppna klapparna också, tyvärr har jag inte sett nån till mig ännu(har jag inte vart snäll?) men dom dyker väl upp sen, kan man ju hoppas iaf.. :P

 


Imorgon är de JULAFTON

men idag är de till att slå in dom sista klapparna, julstäda och sen ska jag jobba. Om jag ska hinna måste jag nog gå upp nu, de kurrar i magen också..

Jag är så nyfiken på vad jag ska få av Fredrik, Ronja retar mig för att hon vet va de är.. Korvunge

Jag har iaf tänkt på en sak, tomten måste va den onyttigaste varelsen på jorden, han äter så de sprutar ur öronen och så dricker han sprit också.. njurar, lever och hela skiten måste va paj..

Jag skulle ändå inte byta bort vår tjocka tomte till en smal-vikt-väktar-tomte





ELLER?


:)

Idag träffade jag soph lina och miko i stan. Vi snurra runt bland julklappsköparna och jag hittade en till julklapp till fredrik :) men jag säger inte va de e ! hih

Imorn blir de väl till att ligga å¨såsa fasst att jag tycker de e jättetråkigt ! :P

Malaga 3/5







+

 



=

SOLA OCH BADA


Hallååå eller?

Nu är en trött-bakis-madde hemma ifrån kryssningen.. måste säga att vi hade skittrevligt! Tack!
Ikväll ska jag träffa Ronja, blir nog nyktert efter gårdagen. ;P

Igår spelade dom sexy bitch, så jag kunde inte motstå att ringa ett litet samtal, jag vte inte om Jessica svarade men när jag la på hade samtalet vart igång en stund, jag hörde inget iaf :P men jag skulle tro att inlägget på facebook bevisar att dom hörde!

De va faktiskt grymt kul igår , tro de eller ej men de e nog första gången jag och fredrik dansat tillsammans ;P

Dock va de lite väl många som ragga

loveee

En dag kvar..

Tiden går så himla fort, snart står tomten och knackar på vår port..

(driv, hahhaha)

Nej men imorgon är det omprovsdag, jag ska göra det där förbannat tråkiga ekonomi provet och ett bokprov. SMART som jag är så gick jag och lämnade tillbaka boken idag, så jag har ingen aning om vad hon som skrivit den heter eller vad alla huvudpersoner heter, typiskt mig. Kan inte låna om den heller för då lyser dataskärmen rött på biblioteket för att mitt kort är spärrat. lämnar aldrig in böckerna i tid. man borde få ett sms när man ska göra de.

Imorgon drar jag och älsklingen på kryssning med la familia. De ska bli myspysigt. Tyvärr är jag ju ännu inte 18, så jag får dricka saft hela kvällen. SUG (skulle Jenny sagt)

På lördag kommer jag antagligen vara skittrött efter att ha blivit jagad av en full Fredrik, skjutsad i en kundvagn av Jennie runt halva båten och springa och be om ursäkt för att Daniel går och låssasskjuter på alla. (det va de som hände förra resan).

Tänkte iaf dra till Ida på lördag med Malin, det va sjukt längesen vi kröka tillsammans. så de kommer nog bli ROLIGT!




nu e de jul igen !

vill bara visa mitt och linas fina pepparkaks hus som vi gjorde igår hemma hos henne :)

notera at tomtarna ser ut som scream.. :p

Vinter

En vecka kvar till Jul, och ett jävla snöoväder, det var svårt att sova inatt för att de blåste så mycket, igår var jag hos Lina och vi planerade Spanien resan! Vi drar iväg 3 maj :) myspys hihi

nej nu ska jag försöka göra nått vettigt.. :)

busig jag e..

De blev ingen skola idag, har alldeles för många prov på en gång. USCHA!

Blev väckt för ett tag sen av Malin, hon va lack för att jag inte har grattat henne på hennes namnsdag som är idag.. Nu har jag iaf gjort de ! GRATTIS MALIN!
  (och alla andra malin jag känner)

Nu ska jag kolla Paradise, missade ju halva igår, fyfan va dåligt av mig.

<3


längtar mig bort...

faan va nice med en vit strand, höra vattnet slå in, solen steker och en kall öl i handen. muuums längtar till Thai och Spain.

Lina är på väg till sälen nu och fuskåker innan vi ska till åre! Dom kommer ha skitmysigt.. Imorn är det bokprov och prov i ekonomi, tänker nog göra ekonomiprovet nästa vecka. Nu ska jag bara läsa ut boken.. har ungefär trehundra sidor kvar.. hehe aja man ska ändå inte berätta slutet ju! ;) :P

love

Onsdag!

Nu är det snart helg, dock så ska jag jobba.. Iaf så är det snart jul, det ska bli skönt med lite ledigt nu, det är fan välförtjänt. Längtar till nyår också, undra vad mn ska hitta på då? Det blir första nyåret sen 2006 som jag firar utan Ida.. känns lite konstigt.. Saknar diig mycke gumman! Det är ju din efterlängtade 18 års dag idag, Jag känner ingen annan person som har längtat så mycket som du har gjort! Grattis gumman <3

Iaf tänkte jag lägga upp en söt bild jag hitta på mig Miko och Lina... enjoy.


det börjar ljusna..

det är så skönt att jag äntligen har lärt mig att släppa fasaden och äntligen kan säga som det är, fast att det är svårt.


juste..




Här är mina fina stövlar ! den bruna med toffsarna fast jag köpte svarta !

älskar dom


<3

JAG ÄLSKAR DIG

det kommer jag alltid göra

du betyder mer än allt för mig

det är tomt när du inte är i närheten

jag gör allt för dig om du gör det för mig

jag släpper inte dig om du inte släpper mig

ett liv utan dig är inte värt att leva

du är en sån stor del av mitt liv

du är min trygghet

jag älskar dig


hahah

kom på attt jag var bara tvungen att rösta på söta erik i idol han kan ju fan inte åka ut mot tove ? haha

han kommer gå lååångt !"

tjohooo

vilken grymt onödig dag har käänt att det vart nått i luften hela dan..

Nu sitter jag iaf med min älskade Miko och Lina gick just :(
Köpte nya skor idag dom e skitfina ! hihi är supernöjd men alla tycker jag ser ut som en cowboy/indian haha dom har läder toffasr :P hihi

Vi käkade tacos hos Lina och nu sitter vi hos Max och tar en välförtjänt öl.. eller? haha
nej men gott är det iaf, nu är det helg också så då får röka osså :D hiihih

imorn blir det dock till att jobba sen ska jag träffa miko :) hihi

Längtar efter Jenny nu <3

pusssisss


paradise

Jag e fan beroende av att titta på detta underbara program plus att det är vårt dagliga samtalsämne i skolan, det blir vilda härliga diskussioner.. en sak är säkert Catja är en orm ;P hehe

Låg hemma sjuk igår tog det där vaccinet i förrgår så jag sov inte ett skit på hela natten, låg och skakade nått fruktansvärt, feberfrossa eller nått. uscha med kläder och dubbla täcken :( så igår fick det bli att ligga hemma fast att jag var frisk när jag vakna men eftersom jag inte sovit nått fick det bli så..

Idag hade vi prov i befolkning undrar vilket jävla skolämne det är egentligen hur många ungar får en kvinna ploppa ut i genomsnitt? watta fuck?

nej nu är jag tröttoch ska sova ska ju till gymet imorn och pusha!!

skämt åsido..

nattti


RSS 2.0