gomorron..

vaknade för en liten stund sen, slår på teven och snygga idol-erik står och sjunger. Såå jäkla grym asså helt sjukt.

Helgen har i alla fall vart superrolig. Var på middag hos Jennie och Daniel med älsklingen i fredags, åt middag och drack lite vin och kollade på thailandsfilmen ! Jag vill åka nu nu nu! :D jag skratta så mycket att jag höll på att kissa på mig !

Jag vaknade igår och mådde som jag förtjänade haha, det blev lite mycket vin där på kvällen.. Idag(söndag) är det mikaelas födelsedag, så vi firade henne med middag igår och sen vidare :)

Hoppas att hon får en jättebra dag :) jaa får inte glömma Jenny heller som åker till Kap Verde imorn med Fia och Niklas, ha de så mysigt skitungar! hahah


love you

.

I love you and that's all i realy know....

uscha

Det går fan utför nu..

oooouuuh

Fick just en inbjudan till inflyttningsfest hos Mysan. Skitkul med maskerad. Saknar henne massa, massa.. Det blir ju så när alla blir vuxna hela tiden. TUSAN OSSÅ !

Får klura på vad man ska klä ut sig till ? kanske man tar fram poliströjjan från förra maskeraden :P ?? haha

tåls att tänka på ;)

imorn bär det av till thomas och mange med tjejerna :) ska bli trevligt, resten av helgen består av att jobba, chilla hos mickis på lördag blir det nog osså..

får inte glömma att jag ska bli av med lite aggretioner imorn ska nämligen köra boxningspass, kan behöva laddas ur lite, om det skulle vara så att man stöter på nån fjortis på kvällen...

PUSSSSSIIS

Ångest

Jag har sån fruktansvärd ångest. Har inte kunnit sova ordentligt på flera dagar. Det är så mycket som ska göras hela tiden.. skolan, jobbet, julklappar, spara, körkort, thailand, åre, håret.. jag orkar inte ens rabbla mer.. Jag önskar att jag hade massa pengar. så att jag slipper tänka på thailandsresan hela tiden, och så att jag kan fixa mitt jävla hår, köpa julklappar, slippa jobba var och varannan helg och ta körlektioner. 

Det hade vart något det, men nu är det inte så och jag kämpar vidare. Kommer må skit tills skiten är klar. 


 

kan inte sova, men gonatt

 


hmm

idag tror jag att det är lördag, jo det stämmer för imorgon är det söndag. jag blir så jävla deprimerad.
Jag känner mig så jävla lat och tråkig.. jag är fan sämst i skolan just nu. Jag har för första gången i mitt liv fått ett ig. Vafan hände? Inte vet jag. Jag har tappat så jävla mycket. inte bara i skolan. jag vet inte vem jag är längre. faan vad jag är besviken. jag behöver komma bort, lååångt bort.

gotermorgon

hellloj :)

idag är jag lite piggare, avslutade kvällen med att vända magen ut och in (SORRY) men efter det mår jag i principip bra !

längtar jättemycket till thailand nu det kommer blir sååååå skönt.

vet inte hur det blir med ikväll :/  men lutar åt att ligga hemma


PUSSiS

förlåt

åhh jag har syndat óch skitit i att skriva vissa dagar orkar jag bara inte och nu kom det en massa sånna på en lång rad :S ooooooooops !

aja veckan har vart lika med skit har legat hemma i feber sen i tisdags.. imorgon var det tänkt att vi skulle till thomas och mange men jag får se hur jag mår tror inte att jag kommer dricka något dock, har en lång arbetshelg framför mig också.

Känner att jag har massor att göra just nu och det innebär press och  stress det ska bli skönt för en gångs skull att komma till jobbet där jag vet och är säker på det jag gör !


pusssis

RSS 2.0